Vores medarbejdere på Tandklinik Fabian

Dygtig tandlæge, Odense
tandlæge Garthigaa Odense
tandplejer, odense
Dygtig tandlæge Odense
Dygtig tandlæge Odense

Tibor Fabian er en veluddannet og utrolig dygtig tandlæge, som sammen med sit team af behandlingspersonale, giver dig en god og professionel behandling. Vores team består foruden Tibor Fabian af Garthigaa, tandlæge, Maja, tandplejer, og klinikassistenterne Ann og Anne.

Vi har stor erfaring med de behandlinger, vi foretager, og vi bruger udelukkende de bedste materialer. Hos os får du en professionel behandling, du kan være tryg ved. Vi stræber ikke mod at være den billigste tandlæge for enhver pris, vi synes, det er vigtigere at lave en god behandling til en fair pris, så vores patienter ikke behøver komme tilbage til os hele tiden. Vi giver os god tid til hver enkelt patient, og vi lytter opmærksomt til de tandproblemer, som de måtte have.

Vi lægger vægt på gensidig fortrolighed, tillid og respekt, og hos os er patienten i centrum. Vi står klar til at hjælpe med tandpine og andre problemer og gener.

Kontakt os på telefon 66 14 37 06 eller send os en e-mail på info@godetaender.dk. Du finder os på Svendborgvej 89, 5260 Odense S, hvor vi vil tage godt imod dig.

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.