En professionel tandklinik i Odense

Leder du efter en erfaren og dygtig tandlæge i og omkring Odense, så er vores klinik et oplagt valg.

Klinikken er en moderne praksis, hvor vi udfører almindelig tandpleje, kroner, broer og implantatbehandlinger. Vi er hele tiden opdateret omkring de nyeste teknikker indenfor tandpleje, og derfor kan du forvente at få den bedste service hver gang.

Når du som patient besøger vores tandklinik, sætter vi os og tager en grundig snak om dine ønsker og behov. Herefter vurderer vi dine tænder ved et tandeftersyn, og bagefter beslutter vi, hvordan vi bedst muligt behandler dig.

Hos Tandklinik Fabian tilbyder vi alt inden for almindelig tandpleje. Vores team består af vores tandlæge Tibor Fabian og vores dygtige klinikassistenter. Teamet på klinikken har flere års erfaring, og du vil derfor trygt kunne stole på, at du altid får en god behandling. Vi giver os altid god tid til den enkelte patient og efterstræber, at du har haft en god oplevelse, når du forlader klinikken.

Vi vil altid gerne se dig, men helst ikke mere end nødvendigt. Derfor er vores fokus både på rigtig god forebyggelse, så du slipper for ubehagelige problemer (og regninger!) senere, og på behandlinger af god kvalitet, så de holder længe og godt.

Vi tager dig altid med på råd, så du selv er med til at bestemme, hvordan dit forløb og din behandling skal være. Inden behandlingen påbegyndes, drøfter vi også altid økonomien med dig, så der hverken opstår misforståelser eller overraskelser.

Godt nok ligger vi i Odense S, men vi har åbent for patienttilgang for alle.

Kontakt os på telefon 66 14 37 06 eller på mail info@godetaender.dk for tidsbestilling til konsultation eller behandling.

Medlemsskab af Tandlægeforeningen kræver dokumenteret efteruddannelse af minimum 25 timers faglig relevant indhold pr. år for alle erhvervsaktive medlemmer.

Tryk her eller på billedet til venstre for at se Tibor Fabians diplom for 2018.

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.