Rodbehandling i Odense

Oplever du voldsomme tandpiner eller ondt i tænderne, når du indtager kolde eller varme drikkevarer?

Så lider du muligvis af en betændelse i tandnerven eller har en fremskreden rodspidsbetændelse. En tand skal rodbehandles, hvis der er trængt bakterier igennem tandbenet og ned i tandnerveren. Rodbehandlinger er et nødvendigt onde, som de fleste danskere stifter bekendtskab med mindst én gang i deres liv.

En rodspidsbetændelse kan kureres med en rodbehandling. Her hos Tandklinik Fabian er rodbehandlinger en af vores spidskompetencer, hvor du derfor vil være i gode hænder når du kommer til klinikken.

En rodbehandling kan udføres helt smertefrit og er et simpelt indgreb i de fleste tilfælde. Det har vi god erfaring med hos Tandklinik Fabian, og vi har en høj succesrate.

Sådan udfører vi rodbehandlinger på klinikken.

Vi begynder med at bore et lille hul i den udsatte tand, så vi kan komme helt ind til nerven. Gennem det lille hul er det muligt at fjerne det syge nervevæv fra tandens rodkanal, og derefter skyller vi kanalen med antiseptisk væske. Så forsegler vi rodkanalen for at forebygge nye bakterieangreb. Under behandlingen fjerner vi en del af den syge tands substans, hvilket gør tanden mere skrøbelig end før behandlingen, derfor anbefaler vi vores patienter, at de får sat en krone på tanden efter behandlingen.

Oplever du symptomer på rodspidsbetændelse, er det en god ide at kontakte os hurtigst muligt, så vi kan få undersøgt problemet. Ønsker du at bestille tid så ring til os på telefon 66 14 37 06. Vi vil meget gerne hjælpe dig, så du har de bedste forudsætninger for at bevare dine tænder så sunde og raske som muligt.

+45 66 14 37 06
Ring til os idag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.