Tandblegning i Odense

Er du ikke tilfreds med dine tænders udseende, så kan en tandblegning måske være en behandling for dig. Tandklinik Fabian er et godt valg for dig, der godt kunne tænke sig en tandblegning. Vi har stor erfaring med denne behandlingsform, og vi tilbyder tandblegning til en god lav pris.

En tandblegning er en kosmetisk behandling, som giver dig et hvidere smil. Der er mange der i dag får bleget deres tænder for at få så flot et smil, som muligt. Misfarvning af tænder opstår på grund af aflejring på tandoverfladen, som kan være resultatet af, at man eksempelvis har drukket kaffe, te og rødvin. Heldigvis så kan denne typer misfarvning nemt fjernes med en tandblegning.

Når du ankommer til klinikken, starter vi altid med at undersøge og vurdere dine tænder, dette gør vi først og fremmest for at være sikre på at dine tænder er velegnet til at blege.
På baggrund af undersøgelsen, så kan vi også vurdere, hvilken farve dine tænder skal have, så det ser så naturligt og flot ud.

Holdbarhed

Resultatet fra en tandblegning vil normalt kunne ses et par dage efter behandlingen. Her vil tænderne være synligt hvidere. Det kan dog varier fra person til person, hvor længe blegningen holder. Derfor råder vi vores patienter til at undgå eller begrænse indtag af lakrids, cigaretter og drikkevarer såsom rødvin, kaffe og the. Hyppige tandrensninger kan også være med til at forlænge effekten på din tandblegning.

Så hvis dette kunne være noget for dig, så kontakt os på 66 14 37 06 eller send os en mail på Info@godetaender.dk. Så finder vi sammen den rigtig løsning for dig.

+45 66 14 37 06
Ring til os idag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.