Akut tandlæge i Odense

Står du med akutte smerter, gener eller andre problemer med tænderne og søger en akut tandlæge i Odense? Så kan du altid kontakte godetænder.dk.

Hos godetænder.dk står vi klar, hvis du har brug for en akut tandlæge. Vi kan give dig en akut tandlægetid, hvis uheldet er ude, hvis du har smerter, eller hvis du har beskadiget en tand.

Kontakt os på telefon 66 14 37 06. Så kan vi hurtigt hjælpe dig.

Hvornår er en akut tandlægetid nødvendig?

En akuttid hos tandlægen kan være nødvendig i mange tilfælde. Den er først og fremmest vigtig, hvis du er kommet galt afsted og har slået en tand ud eller løs. Hvis en tand er slået ud, skal den opbevares i rent vand. Så vil det i nogle tilfælde være muligt at sætte tanden i igen.

Det kan også være nødvendigt at finde en akuttid hos tandlægen, hvis du har knækket din tand eller krone, så skaden kan blive udbedret. Hvis din tand eller krone er beskadiget skal du så vidt muligt forsøge at undgå koldt og varmt.

Det er også godt at holde området rent ved at undgå at tygge oveni den knækkede tand eller krone. Tandbørstningen skal være blid, og du skal undgå at børste for hårdt på den skadede tand.

Tag hurtigt kontakt til os på telefon 66 14 37 06, hvis du er ramt af smerter eller har andre akutte tandproblemer. Vi står klar til at hjælpe dig.

Hold smerterne nede

Med en akut tandlægetid kan du undgå unødvendige smerter og en ubehagelig ventetid, så du kan overkomme dine tandproblemer hurtigst muligt.

Hvis du lider af tandpine og store smerter, er der en risiko for, at smerterne bliver vedvarende. Det er derfor en god idé at kontakte en akut tandlæge og få en akut tandlægetid med det samme.

Det kan også være en god idé at tage smertestillende med det samme, hvis du har tandpine. På den måde undgår du, at smerterne forværres og bliver sværere at holde nede. Husk at læse instruktionerne på pakken.

Du kan også lægge noget koldt mod kinden, da det også kan være med til at tage smerterne.

Kontakt tandlægevagten uden for vores åbningstider

Det er altid muligt at få en akut tandlægetid hos tandlægevagten i Region Syddanmark, hvis du skulle få tandsmerter eller gener uden for vores åbningstider. Du kan kontakte tandlægevagten Region Syddanmark på telefon 6541 4551. Så kan de give dig en akut tandlægetid.

Tandlægevagten er at finde på Heden 7-3, 5OOO Odense C. Åbningstiderne hos dem er lørdag, søndag og helligdage, hvor telefonen er åben mellem kl. 9-12. Behandlingerne hos dem foregår i tidsrummet 10–12.

Vi tager desuden imod patienter fra hele Odense – især nær Odense S og Odense SV. Derudover tager vi også imod patienter fra Tommerup, Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.