fbpx

Akut tandlæge i Odense

Har du akutte smerter, gener eller andre problemer med tænderne og brug for en akut tandlæge i Odense? Kontakt godetænder.dk, så tager vi hånd om dig!

Hos godetænder.dk står vi altid klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for en akut tandlæge. Uheld sker jo, og er uheldet ude, har du smerter eller beskadiget en tand, kan du hurtigt få en akut tandlægetid hos os.

Kontakt os med det samme på telefon 66 14 37 06.

Hvornår er en akut tandlægetid nødvendig?

Du kan få en akuttid hos tandlægen, hvis du er kommet galt afsted og har slået en tand løs eller ud. Har du slået en tand ud, er det vigtigt, at du opbevarer den i rent vand. Det vil forbedre muligheden for at sætte tanden i igen.

Det kan også være nødvendigt at finde en akuttid hos tandlægen, hvis du har knækket din tand eller krone, så skaden kan blive repareret. Hvis din tand eller krone er beskadiget skal du så vidt muligt forsøge at undgå koldt og varmt.

Vi råder dig til at holde området rent og undgå at tygge med den knækkede tand eller krone. Hold tandbørstningenblid og undgå at børste for hårdt på den skadede tand.

Kontakt os på telefon 66 14 37 06, hvis du har smerter eller har andre akutte tandproblemer. Vi er altid klar til at hjælpe dig.

Hold smerterne nede

Ingen kan lide at have ondt i tænderne. Med en akut tandlægetid kan du undgå unødvendige smerter, ubehagelig ventetid, og du kan få løst dine tandproblemer hurtigst muligt.

Hvis du lider af tandpine og store smerter, er der en risiko for, at smerterne bliver vedvarende. Det er derfor en god idé at kontakte en akut tandlæge og få en akut tandlægetid med det samme.

Det kan også være en god idé at tage smertestillende med det samme, hvis du har tandpine. På den måde undgår du, at smerterne forværres og bliver sværere at holde nede. Husk at læse instruktionerne på pakken.

Du kan også lægge noget koldt mod kinden, da det kan være med til at tage smerterne.

Kontakt tandlægevagten uden for vores åbningstider

Det er altid muligt at få en akut tandlægetid hos tandlægevagten i Region Syddanmark, hvis du skulle få tandsmerter eller gener uden for vores åbningstider. Du kan kontakte tandlægevagten Region Syddanmark på telefon 6541 4551. Så kan de give dig en akut tandlægetid.

Tandlægevagten er at finde på Heden 7-3, 5OOO Odense C. Åbningstiderne hos dem er lørdag, søndag og helligdage, hvor telefonen er åben mellem kl. 9-12. Behandlingerne hos dem foregår i tidsrummet 10–12.

Vi tager desuden imod patienter fra hele Odense – især nær Odense S og Odense SV. Derudover tager vi også imod patienter fra Aarslev, Tommerup, Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.

Summary