fbpx

Tandbehandlinger

Vi lægger stor vægt på gensidig fortrolighed, tillid og respekt, samt at patienten føler sig i centrum. Klinikken har gode erfaringer med at behandle patienter, som har været ude af behandlersystemet i en længere periode og har udviklet et stort kendskab til at håndtere patienter, der lider af tandlægeangst.

På klinikken giver vi os god tid til hver enkelt og lytter opmærksomt til de tandproblemer, patienterne kunne have.

Patienten kan være medbestemmende, og deraf følger at den enkelte har mulighed for at forme sit eget behandlingsforløb. Som patient på klinikken vil vi altid oplyse om økonomien før en behandling sættes i gang.

Det kan virke beroligende at lytte til musik under behandlingen, idet det fjerner fokus fra den aktuelle situation. Du er derfor altid velkommen til selv at medbringe din yndlingsmusik.
På klinikken anvendes digital røntgenteknik, som reducerer stråledosis ved røntgenoptagelser. Det har endvidere den fordel, at du tydeligt kan se optagelsen af dine tænder på vores computerskærm.

Da gode succesfulde behandlinger hænger nøje sammen med optimale hygiejniske forhold, opretholdes og forbedres disse løbende.
Vores dentaltekniske arbejde bliver udelukkende udført i samarbejde med lokale danske dentalteknikere.

Vi tager desuden imod patienter fra hele Odense – især nær Odense S og Odense SV. Derudover tager vi også imod patienter fra Tommerup, Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

Tandklinik Fabian efterlever tandlægeforeningens krav om god behandling

Vi forsøger hele tiden at være opdateret med de nyeste behandlingsmetoder og retningslinjer inden for tandbehandling. Dette diplom er et bevis for efterlevelse af tandlægeforeningens krav om dokumenteret efteruddannelse på mininum 25 timer årligt. Timerne er optjent i perioden 01.01.2016 – 31.12.2016.

Tandlægeforeningens bevis er din garanti for at få en kvalitetsbevidst behandling, når du befinder dig i tandlægestolen hos Tandklinik Fabian. Vi ønsker, at du skal føle dig tryg ved dit besøg hos tandlægen.

Tandlæge Tibor Fabian, behandlinger
Diplom.2017

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.