fbpx

Broer og kroner

Hos Tandklinik Fabian udfører vi behandlinger med kroner og broer af høj kvalitet.

En behandling med kroner eller broer er egnet for de af vores patienter, der har mistet en eller flere tænder eller har en stærkt beskadiget tand.

Vi tager imod patienter fra hele Odense – især nær Odense S og Odense SV. Derudover tager vi også imod patienter fra Tommerup, Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

Hvornår er en behandling med krone nødvendig?

Når en tand er meget beskadiget, og vi vurderer, at det ikke er muligt eller forsvarligt at genopbygge tanden med plast, vil vi som regel udføre en behandling med kroner.

Ofte vil vi også anbefale patienter, der har modtaget en rodbehandling, at få påsat en krone på tanden, da en rodbehandlet tand er svækket. En krone vil derfor styrke tanden og sikre, at den ikke knækker.

En krone kan bedst beskrives som en slags hætte, der omslutter din naturlige tand. Da kronen får støtte fra en tandrod, vil den føles som en naturlig tand og være yderst holdbar.

Hvornår er en behandling med bro nødvendig?

Vi udfører behandlinger med broer, når en patient mangler flere tænder i en række. En bro består af flere kroner, der er sat sammen.

“En af fordelene ved broer er, at de udover at erstatte manglende tænder også vil styrke de nabotænder, der støtter broen.”

Vurderer vi, at nabotænderne er sunde og raske, kunne en behandling med implantater være bedre egnet, fordi de ikke berører andre tænder.

Mangler du en eller flere tænder i munden, er der flere muligheder for at få foretaget en behandling med enten broer eller kroner, der begge vil give dig et naturligt og flot smil igen.

Vi vil meget gerne hjælpe dig med at finde den rette behandling, så du får et holdbart og æstetisk godt resultat, du er tilfreds med.

Ring til os i dag, hvis du vil høre mere om behandlingen, eller hvis du gerne vil have en samtale om dine muligheder.

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.