Broer og kroner

En behandling med kroner eller broer er egnet for de af vores patienter, der har mistet en eller flere tænder, eller har en stærk beskadiget tand. Her hos Fabian Tandklinik udfører vi behandlinger med kroner og broer af høj kvalitet.

At behandle en tand med en krone, er nødvendigt når det ikke er muligt eller forsvarligt at genopbygge tanden med plast. Efter rodbehandling tilbyder vi også at sætte en krone på tanden, da en rodbehandlet tand er svækket. En krone vil derfor styrke tanden og sikre, at den ikke knækker.

En krone kan bedst beskrives som en slags hætte, der omslutter din naturlige tand. Da kronen får støtte fra en tandrod, vil den føles som en naturlig tand og være ligeså holdbar.

Vi tilbyder også behandlinger med broer, når en patient mangler flere tænder i en række. En bro består af flere kroner, som er sat sammen. En af de fordele der kan være ved broer er, at de udover at erstatte manglende tænder også vil styrke de nabotænder, der støtter broen.

Så mangler du en eller flere tænder i munden, er der flere muligheder for at få foretaget en behandling med enten broer eller kroner, der begge vil give dig et naturligt og flot smil igen. Vi hjælper gerne med at finde den rette behandling, så du får et holdbart og æstetisk godt resultat, så du kan være tilfreds.

Ring til os i dag, hvis du vil høre mere om behandlingen, eller hvis du gerne vil have en samtale om dine muligheder.

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.