fbpx

Din tandklinik i Odense

Tandlægeklinikken Godetænder.dk ligger i Odense, og hos os vil du møde en professionel tandlæge og et velfungerende behandlerteam.

Din tandlæge i Odense adskiller sig fra mange andre gode tandlægeklinikker ved at have et mål om at give dig en behagelig og god oplevelse, når du er ved tandlæge. Det gør din tandlæge blandt andet gennem beroligende musik under behandlingen, hvis du ønsker det.

Blandt de mange tandlæger i Odense er tandlægen hos godetænder.dk et sikkert valg. Hos os er du som kunde medbestemmende og har mulighed for at påvirke og forme dit eget behandlingsforløb. Din tandlæge hos godetænder.dk giver dig et økonomisk overslag, før behandlingen går i gang, så du er oplyst om økonomien og undgår ubehagelige overraskelser.

Du kan altid kontakte os på telefon 66 14 37 06 eller via e-mail på info@godetaender.dk, hvis du har tandpine eller andre gener med tænderne. Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi tager imod patienter fra hele Odense – især nær Odense S og Odense SV. Derudover tager vi også imod patienter fra Tommerup, Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

Medarbejderne hos Godetænder.dk

Dygtig tandlæge i Odense

Tandlæge, Tibor Fabian

Klinikassistent, Ann

Behandlerteamet hos Godetænder.dk har arbejdet sammen i mange år, og de benytter sig udelukkende af de nyeste teknikker. Tibor Fabian er tandlæge, og herudover vil du hos os møde vores klinikassistent Ann, som giver dig en god og professionel behandling.

Vi har stor erfaring med de behandlinger, vi foretager, og vi bruger udelukkende de bedste materialer. Hos os får du en professionel behandling, du kan være tryg ved. Vi giver os god tid til hver enkelt patient, og vi lytter opmærksomt til de tandproblemer, du måtte have.

Vi lægger vægt på gensidig fortrolighed, tillid og respekt, og hos os er du i centrum. Vi står klar til at hjælpe dig med din tandpine og andre problemer og gener, du måtte have med tænderne.

Kontakt os på telefon 66 14 37 06 eller send os en e-mail på info@godetaender.dk. Du finder os på Svendborgvej 89, 5260 Odense S, hvor vi vil tage godt imod dig.

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.