Din tandklinik i Odense

Tandklinik Fabian ligger i Odense, og hos os vil du altid møde et professionel team af dygtige tandlæger og tandplejere og et velfungerende behandlerteam generelt.

Tandklinik Fabian i Odense adskiller sig fra mange andre gode tandlægeklinikker ved at have et mål om at give dig både en god behagelig og god oplevelse, når du er ved tandlæge. Det gør vi blandt andet ved at tilbyde beroligende musik under behandlingen, hvis du ønsker det.

Blandt de mange tandlæger i Odense er Tandklinik Fabian et sikkert valg. Hos os er du som kunde medbestemmende og har mulighed for at påvirke og forme dit eget behandlingsforløb. Hos Tandklinik Fabian får du et økonomisk overslag, før behandlingen går i gang, så du er oplyst om økonomien og undgår overraskelser.

Du kan altid kontakte os på telefon 66 14 37 06 eller via e-mail på info@godetaender.dk, hvis du har tandpine eller andre gener med tænderne. Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi tager imod patienter fra hele Odense – især nær Odense S og Odense SV. Derudover tager vi også imod patienter fra Tommerup, Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

Medarbejderne hos Tandklinik Fabian

Dygtig tandlæge, Odense
dygtig tandplejer odense
Dygtig tandlæge Odense
Dygtig tandlæge Odense

Tibor Fabian er en utroligt veluddannet og dygtig tandlæge, som sammen med vores tandplejer Maja og klinikassistenter Ann og Anne, giver dig en god og professionel behandling. Vores dygtige tandplejer Maja bringer desuden en masse viden og erfaring med til klinikken.

Vi har stor erfaring med de behandlinger, vi foretager, og vi bruger udelukkende de bedste materialer. Hos os får du en professionel behandling, du kan være tryg ved. Vi giver os god tid til hver enkelt patient, og vi lytter opmærksomt til de tandproblemer, du måtte have.

Vi lægger vægt på gensidig fortrolighed, tillid og respekt, og hos os er du i centrum. Vi står klar til at hjælpe dig med din tandpine og andre problemer og gener, du måtte have med tænderne.

Kontakt os på telefon 66 14 37 06 eller send os en e-mail på info@godetaender.dk. Du finder os på Svendborgvej 89, 5260 Odense S, hvor vi vil tage godt imod dig.

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.