fbpx

Kosmetisk tandpleje

Tænder er noget af det første, vi ligger mærke til, når vi indleder en samtale med et andet menneske. Man kan sige, at tænderne er vores visitkort.

Vi ved, at det kan være meget hæmmende for mennesker, der ikke er tilfredse med deres tænders udseende. Mange har ikke lyst til at smile foran andre, og det påvirker i høj grad lysten til at være social.

Men i dag findes der et væld af muligheder for at forbedre tændernes udseende, og hos Tandklinik Fabian i Odense har vi stor erfaring med kosmetiske tandbehandlinger.

Vi udfører bl.a.

  • Plastfacader
  • Plastfyldninger
  • Påsættelse af porcelænskroner
  • Tandblegning

Har du en eller flere tænder, du ikke er tilfreds med, tilbyder vi at skjule dem med enten kroner eller facader, alt efter hvor omfattende skaden på tanden er.

En helkrone dækker hele den beskadigede tand, hvorimod facader kun dækker forsiden af tanden.

Det kan vi skabe med kosmetisk tandpleje

Skæve eller udstående tænder, vi klarer det hele, så du er klar til at smile igen!

Vi vil gerne hjælpe dig med at finde den rette behandling til at forbedre dine tænders udseende uden at gå på kompromis med deres sundhed.

Der findes en behandling for alle, og vi hjælper meget gerne vores patienter til et resultat af høj kvalitet, der sikrer deres tænder en lang levetid.

Du er velkommen til at ringe til os på 66 14 37 06, hvis du har spørgsmål om dine tænder, eller gerne vil bestille en tid.

Vi tager imod patienter fra hele Odense – især nær Odense S og Odense SV. Derudover tager vi også imod patienter fra Tommerup, Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.