En professionel tandklinik i Odense

Leder du efter en erfaren og dygtig tandlæge i og omkring Odense, så er vores klinik et oplagt valg.

Klinikken er en moderne praksis, hvor vi udfører almindelig tandpleje, kroner, broer og implantatbehandlinger. Vi er hele tiden opdateret omkring de nyeste teknikker indenfor tandpleje, og derfor kan du forvente at få den bedste service hver gang.

Når du som patient besøger vores tandklinik, sætter vi os og tager en grundig snak om dine ønsker og behov. Herefter vurderer vi dine tænder ved et tandeftersyn og bagefter beslutter vi, hvordan vi bedst muligt behandler dig.

Hos Tandklinik Fabian tilbyder vi alt inden for almindelig tandpleje. Vores team består af vores tandlæge Tibor Fabian og vores dygtige assistenter. Teamet på klinikken har flere års erfaring, du vil derfor trygt kunne stole på at få en god behandling. Vi giver os altid god tid til den enkelte patient og bestræber os efter, at når du forlader klinikken så har du haft en god oplevelse.

Vi vil altid gerne se dig, men helst ikke mere end nødvendigt. Derfor er vores fokus både på rigtigt god forebyggelse, så du slipper for ubehagelige problemer (og regninger!) senere. Vi tager dig altid med på råd, så du selv er med til at bestemme, hvordan dit forløb og din behandling skal være. Inden behandling påbegyndes drøfter vi også altid økonomien med dig, så der hverken opstår misforståelser eller overraskelser.

Kontakt os på telefon 66 14 37 06 eller på mail info@godetaender.dk for tidsbestilling eller konsultation.

Vi tager imod patienter fra hele Odense – især nær Odense S og Odense SV. Derudover tager vi også imod patienter fra AarslevTommerup, Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.