fbpx

En professionel tandklinik i Odense

Hvis du søger en erfaren og dygtig tandlæge i AarslevOdense, Tommerup, Langeskov, Munkebo og Kerteminde er Tandklinik Fabian et oplagt valg.

Klinikken er en moderne praksis, hvor vi benytter os af de nyeste teknikker. Vi udfører almindelig tandpleje, kroner, broer og implantatbehandlinger.

Første gang du besøger vores tandklinik i Odense sætter vi os og tager en snak om dine ønsker og behov. Så vurderer vi dine tænder ved et tandeftersyn og bagefter beslutter vi, hvordan vi bedst muligt behandler dig.

Hos godetænder.dk i Odense tilbyder vi alt inden for almindelig tandpleje. Vi kan både lave kroner og broer. Hvis det er nødvendigt, kan vi også henvise dig til andre, og her benytter vi udelukkende de mest kompetente specialister.

Teamet hos godetænder.dk

Godetænder.dk er en tandklinik beliggende i Odense. Det er en moderne tandlægepraksis med et erfarent og professionelt team bestående af tandlæge Tibor Fabian og dygtige assistenter. Teamet har mange års erfaring sammen, og det gør deres arbejde sikkert og behageligt. De har alle stor erfaring med de behandlinger, de foretager, og det giver dig en behandling, du kan være tryg ved.

Vi giver os god tid til den enkelte og bestræber os altid på at give dig en god oplevelse, når du bliver behandlet hos os. Hvis du ønsker det, skaber vi ro gennem beroligende musik under behandlingen, og det er også muligt at følge med i behandlingen på en skærm, hvis du har lyst.

Vi har stort fokus på kvalitet og hos os får du en grundig rådgivning og en omsorgsfuld behandling. Vi tager dig altid med på råd, så du selv bestemmer, hvordan dit forløb og din behandling skal være. Vi drøfter også økonomien med dig, før vi starter, så der ikke opstår misforståelser.

Kontakt os på telefon 66 14 37 06 eller via mail på info@godetaender.dk.

Vi tager imod patienter fra hele Odense – især nær Odense S og Odense SV. Derudover tager vi også imod patienter fra AarslevTommerup, Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.