fbpx

Tandblegning i Odense

Hvis du gerne vil have foretaget en tandblegning i Odense, er tandlægeklinikken Godetænder.dk et sikkert valg.

En tandblegning er en kosmetisk behandling, som giver dig et hvidere smil. Der er mange der i dag får bleget deres tænder for at få så flot et smil, som muligt. Tænderne er vigtige for vores udseende, og flotte tænder kan give os lyst til at smile mere. For misfarvede tænder kan for nogle være så generende, at de holder sig tilbage med at smile.

Tandklinikken i Odense kan hjælpe dig til at få det smil, du ønsker.

Kontakt os på telefon 66 14 37 06 eller på e-mail: info@godetaender.dk. Så giver vi dig en professionel og behagelig rådgivning og behandling.

Vi tager imod patienter fra hele Odense – især nær Odense S og Odense SV. Derudover tager vi også imod patienter fra Tommerup, Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

Hvordan opstår misfarvede tænder?

Misfarvede tænder kan blandt andet opstå på grund af aflejring på tandoverfladen, hvis man for eksempel har drukket kaffe, te og rødvin. Men misfarvningen kan som oftest fjernes med en tandblegning.

Få et flot, hvidt smil hos tandklinikken Godetænder.dk

Hos tandklinikken Godetænder.dk i Odense tilbyder vi tandblegning til en lav pris, og vi har stor erfaring med tandblegning.

Når du kommer ind til os for at få foretaget en blegning af dine tænder, vil vi starte med at undersøge og vurdere dine tænder. Det gør vi først og fremmest for at sikre, at dine tænder er velegnede til at blege.

På baggrund af undersøgelsen, kan vi også vurdere, hvilken farve dine tænder skal have, så det ser naturligt og flot ud. Dette vurderer vi naturligvis med dig på råd, så du er enig i beslutningen.

Holdbarhed

Resultatet fra tandblegning vil normalt kunne ses et par dage efter behandlingen. Her vil tænderne være synligt hvidere. Det varierer fra person til person, hvor længe blegningen holder. Men hvis du gerne vil bevare blegningen længst muligt, kan du være opmærksom på forskellige ting. Holdbarheden hænger nemlig i høj grad sammen med din livsstil.

Du kan for eksempel forlænge holdbarheden ved at få undgå eller begrænse dit indtag af lakrids, cigaretter og drikkevarer såsom rødvin, kaffe og the. Du kan også forlænge tandblegningen gennem hyppige tandrensninger, hvor tænderne pudses af.

Så hvis du søger en professionel tandlæge i Odense, er Godetænder.dk et trygt og sikkert valg.

Ring til os på telefon 66 14 37 06 eller send os en e-mail på info@godetaender.dk. Så finder vi sammen den rigtige løsning for dig.

+45 66 14 37 06
Ring til os idag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.