Din tandlæge nær Tommerup

Tandlægeklinikken Godetænder.dk ligger i Odense, og hos os vil du møde en professionel tandlæge og et velfungerende behandlerteam.

Vi lægger stor vægt på gensidig fortrolighed, tillid og respekt, samt at patienten føler sig i centrum. På klinikken giver vi os god tid til hver enkelt og lytter opmærksomt til de tandproblemer, patienterne kunne have.

Din tandlæge i Odense adskiller sig fra mange andre gode tandlægeklinikker ved at have et mål om at give dig en behagelig og god oplevelse, når du er ved tandlæge. Det gør din tandlæge blandt andet gennem beroligende musik under behandlingen, hvis du ønsker det.

Blandt de mange tandlæger i Odense er tandlægen hos godetænder.dk et sikkert valg. Hos os er du som kunde medbestemmende og har mulighed for at påvirke og forme dit eget behandlingsforløb. Din tandlæge hos godetænder.dk giver dig et overslag, før behandlingen går i gang, så du er oplyst om økonomien og undgår ubehagelige overraskelser.

Du kan altid kontakte os på telefon 66 14 37 06 eller via e-mail på info@godetaender.dk, hvis du har tandpine eller andre gener med tænderne. Vi står klar til at hjælpe dig.

Vi tager imod patienter fra hele Odense – især nær Odense S og Odense SV. Derudover tager vi også imod patienter fra Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

+45 66 14 37 06
Ring til os i dag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

[contact-form-7 id=”4″]

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.