fbpx

Tandproteser

Har man mistet flere eller alle ens tænder, vil man ofte have behov for en tandprotese, der fungerer som en erstatning for de manglende tænder.

I vores klinik oplever vi ofte, at patienter der har mistet flere eller alle deres tænder, er kede af deres smil. Tandløshed kan også gå hårdt ud over ens selvværd og livskvalitet.

Herudover kan tandløshed også medføre en række fysiske udfordringer såsom forringelse af tyggeevnen.

Hos Tandklinik Fabian i Odense mener vi, at alle fortjener et tandsæt, der fungerer og et smil, som de kan være glade for.

Vi har mange års erfaring inden for protesebehandling og sørger altid for at levere behandlinger af højeste kvalitet.

Vi vil også bestræbe os på, at protesen vil komme til at ligne dine egne tænder så meget som overhovedet muligt ­både i forhold til at farve og form. Vi fremstiller hel­ – såvel som delproteser.

Som navnet antyder erstatter en helprotese hele tandsættet, hvorfor disse anvendes i tilfælde af, at patienten har mistet alle tænder. Hvis patienten derimod ikke mangler alle tænderne, vil vi i stedet fremstille en del­protese, som sidder fast i munden ved hjælp af små metalbøjler, der omslutter de tilbageværende tænder.

På samme vis som ved almindelige tænder, er det vigtigt, at man hver dag sørger for at holde sin protese ren, hvilket vil forlænge dens levetid. Derudover vil en ren protese også gøre det muligt at opretholde en god mundhygiejne.

Er du i tvivl om, hvorvidt du skal have proteser, eller har du spørgsmål i forhold til behandlingen, er du altid meget velkommen til at kontakte os.

Vi tager imod patienter fra hele Odense – især nær Odense S og Odense SV. Derudover tager vi også imod patienter fra Tommerup, Langeskov, Munkebo og Kerteminde.

+45 66 14 37 06
Ring til os idag eller skriv til os her, og vi kontakter dig snarest.

Vores klinik er handicapvenligt indrettet til kørestolsbrugere.